Chirurgija internete - Morkevičius, Matas (Lietuvos chirurgija, 2004)
Matas MorkevičiusVilniaus universiteto Medicinos fakultetas,M. K. Čiurlionio g. 21, LT-03101 VilniusEl paštas: matasmorkevicius@yahoo.comStraipsnyje apžvelgiami įvairūs chirurgijos nemokamos literatūros šaltiniai internete – knygos, atlasai, žurnalai, pateikiamos nuorodos, kur juos galima rasti.Surgery onlineMatas MorkevičiusVarious surgical electronic books, journals and other databases available free of charge are presented in this paper, also providing the links to them.