Salpingoovarektomija, naudojant Senhance® robotinę sistemą: klinikinis atvejis - Šiaulys, Raimondas (Lietuvos chirurgija, 2019)
[straipsnis ir santrauka lietuvių kalba; santrauka anglų kalba]Straipsnyje aprašoma vienpusės sapingovarektomijos operacija, naudojant Senhance® robotinę sistemą. Aptariama operacijos atlikimo technika, nurodomi privalumai, pateikiami rezultatai.
Keywords: salpingoovarektomija; robotinė chirurgija; Senhance® robotinė sistema