Salpingoovarektomija, naudojant Senhance® robotinę sistemą: klinikinis atvejis - Šiaulys, Raimondas (Lietuvos chirurgija, 2019)
[straipsnis ir santrauka lietuvių kalba; santrauka anglų kalba] Straipsnyje aprašoma vienpusės sapingovarektomijos operacija, naudojant Senhance® robotinę sistemą. Aptariama operacijos atlikimo technika, nurodomi privalumai, pateikiami rezultatai.