Chirurgija internete - Morkevičius, Matas (Lietuvos chirurgija, 2004)
Matas Morkevičius Vilniaus universiteto Medicinos fakultetas, M. K. Čiurlionio g. 21, LT-03101 Vilnius El paštas: matasmorkevicius@yahoo.com Straipsnyje apžvelgiami įvairūs chirurgijos nemokamos literatūros šaltiniai internete – knygos, atlasai, žurnalai, pateikiamos nuorodos, kur juos galima rasti. Surgery online Matas Morkevičius Various surgical electronic books, journals and other databases available free of charge are presented in this paper, also providing the links to them.