Kai kurie prijungiamųjų laiko sakinių semantikos aspektai - Pajėdienė, Jūratė (Lietuvių kalba, 2008)
Straipsnyje aptariamos prijungiamųjų laiko sakinių predikatų gramatinio laiko parinkčių ir semantinio ryšio (de re, de dicto ) sąsajos, laiko ir priežastingumo reikšmių susiliejimo panaudojimas pragmatiniais tikslais (komunikacinės kompetencijos raiška), sakinio dėmenų sintaksinių vaidmenų sukeitimo galimybės.
Keywords: nėra