Laisvieji antriniai predikatyvai - Čižik-Prokaševa, Veslava (Lietuvių kalba, 2010)
Straipsnyje nagrinėjama predikatyvų samprata, apžvelgiama jų klasifikacija užsienio ir lietuvių lingvistikos darbuose. Daugiausia dėmesio skiriama laisviesiems antriniams predikatyvams, ypač neturintiems rezultatinės reikšmės, t. y. depiktyvams.
Keywords: nėra