Dėl būtųjų laikų interpretavimo svarbesniuose lietuvių kalbos gramatikos darbuose - Paulauskienė, Aldona (Lietuvių kalba, 2010)
Straipsnyje apžvelgiama būtųjų laikų interpretacija pagrindinėse lietuvių kalbos gramatikose nuo XVII a. vidurio iki mūsų dienų. Būtųjų laikų aprašymo daugelyje šaltinių ir dabartinės kalbos duomenų analizė leido nustatyti veikslo kategorijos vaidmenį būtojo dažninio laiko daryboje, abiejų vientisinių būtųjų laikų santykius ir būtojo dažninio laiko vietą lietuvių kalbos veiksmažodžio vientisinių laikų paradigmoje.
Keywords: nėra