Senoji ir naujoji eufemija. Grafinė eufemija elektroniniame diskurse - Kudirka, Robertas (Lietuvių kalba, 2012)
Straipsnyje pateikiama bendra eufemijos reiškinio apžvalga, nagrinėjami pagrindiniai eufemijos požymiai, siekiama atskirti naujuosius eufemijos reiškinius. Aktualizuojama eufemijos maskuojamoji ir manipuliatyvioji funkcija. Išsamiau nagrinėjamas grafinės eufemijos reiškinys elektroniniame diskurse, išskiriami šeši grafinės eufemijos tipai, pateikiama kiekvieno tipo vartosenos pavyzdžių. Lituanistikoje tokia problematika kol kas nedaug nagrinėta.
Keywords: nėra