Due to unreliable information in Daiva Šveikauskienė’s paper “Lithuanian grammar information system: Morphology I” - Utka, Andrius; Bielinskienė, Agnė; Boizou, Loic; Rimkutė, Erika; Kovalevskaitė, Jolanta (Lietuvių kalba, 2016)
Dėl nepatikimos informacijos Daivos Šveikauskienės straipsnyje „Lietuvių kalbos gramatikos informacinė sistema: I morfologija“, publikuotame elektroniniame žurnale Lietuvių kalba 2016 m. nr. 10.