MEDŽIAGA APIE MARTYNĄ JANKŲ KLAIPĖDOS UNIVERSITETO BIBLIOTEKOS RINKINIUOSE - ČESNULEVIČIŪTĖ, DANUTĖ; STEPONAVIČIŪTĖ, DANUTĖ (Knygotyra, 2015)
Klaipėdos universiteto bibliotekaK. Donelaičio a. 3, LT-92144, Klaipėda, LietuvaEl. paštas: danute.cesnuleviciute@cb.ku.ltemilija.steponaviciute@cb.ku.lt