Matematinio tikslumo kūrybingumas bibliotekininkystėje: in memoriam Vitai Mozūraitei (1960–2014) - Grigas, Vincas (Knygotyra, 2014)
Vilniaus universiteto Bibliotekininkystės ir informacijos mokslų institutas,Vilniaus universiteto bibliotekaUniversiteto g. 3, LT-01513, Vilnius, LietuvaEl. paštas: vincas.grigas@mb.vu.lt
Keywords: none