NESVYŽIAUS ORDINACIJOS RADVILŲ BIBLIOTEKOS KATALOGAI - NARBUTIENĖ, DAIVA (Knygotyra, 2013)
Lietuvos mokslų akademijos Vrublevskių bibliotekaŽygimantų g. 1, LT-01102 Vilnius, LietuvaEl. paštas: narbutiene@mab.lt