MOTIEJAUS VALANČIAUS RANKRAŠTINIO PAVELDO LIKIMO PERIPETIJOS - JANKAUSKAITĖ, VAIDA (Knygotyra, 2011)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutasUniversiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: vaida.jankauskaite.2@kf.stud.vu.lt