JUOZO PAUKŠTELIO ASMENINĖ BIBLIOTEKA KĖDAINIUOSE - NEKRAŠIENĖ, JŪRATĖ (Knygotyra, 2015)
Kėdainių krašto muziejus Didžioji g. 19, Kėdainiai, LT-57255 El. paštas: jnekrasiene@yahoo.com Šioje apžvalgoje aptariama rašytojo Juozo Paukštelio asmeninė biblioteka, kaupta jo buvusiame name Kėdainiuose, Vydūno g. 14, o vėliau perkelta į Kėdainių krašto muziejaus (Didžioji g. 19) specialiai tam įrengtą rašytojo Juozo Paukštelio kambarį.