Turaidoje saugomos religinės literatūros (1671–1992) katalogas - Kazakėnaitė, Ernesta (Knygotyra, 2021)
Kreišmane, Līga. Bībeles, dziesmu un sprediķu grāmatas Turaidas muzejrezervāta krājumā. Rīga: Dardedze Hologrāfija, 2020. 191 p. ISBN 978-9934-8524-6-6.