FROM THE ARCHIVES OF THE SOCIETY OF 27 BOOK LOVERS - ANDRUKAITIENĖ, JOLANTA; DIKAVIČIENĖ, EGLĖ; FOMINAITĖ, MARTA; VOITKEVIČ, BOŽENA (Knygotyra, 2014)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutasMarta Fominaitė, Universiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaBožena Voitkevič El. paštas: marta.fominaite@kf.stud.vu.lt