ALONG THE BOOK PATH OF KLAIPĖDA REGION - POCYTĖ, SILVA (Knygotyra, 2014)
Klaipėdos universiteto Baltijos regiono istorijos ir archeologijos institutasHerkaus Manto g. 84, LT-92294 Klaipėda, LietuvaEl. paštas: silva.pocyte@gmail.com