BOOK IN EXILE: CONSIDERATIONS IN THE TIMES OF PASSING FASHION - MISIŪNAS, REMIGIJUS (Knygotyra, 2015)
Vilniaus universiteto Knygotyros ir dokumentotyros institutasUniversiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: remigijus.misiunas@kf.vu.lt