ISSUES OF THE IDENTIFICATION OF PSEUDONYMS (once again about the pseudonym Virga Ferrea) - VAICEKAUSKAS, MIKAS (Knygotyra, 2015)
Lietuvių literatūros ir tautosakos institutasAntakalnio g. 6, LT-10308 Vilnius, LietuvaEl. paštas: mikas@llti.lt