PRESS MONITORING AND CONTROL DURING THE PERIOD OF ANTANAS SMETONA AUTHORITARIAN REGIME - PETREIKIS, TOMAS (Knygotyra, 2013)
Vilniaus universiteto Knygotyros irdokumentotyros institutasUniversiteto g. 3, LT-01513 Vilnius, LietuvaEl. paštas: petreikist@gmail.com