OLD BOOKS OF THE ŠIAULIAI POVILAS VIŠINSKIS COUNTY PUBLIC LIBRARY - KASPARAVIČIENĖ, NIJOLIA (Knygotyra, 2011)
Šiaulių apskrities Povilo Višinskio viešoji bibliotekaAušros al. 62, LT-76235 Šiauliai, LietuvaEl. paštas: n.kasparaviciene@savb.lt