LEVAS VLADIMIROVAS AS THE INITIATOR OF THE THEORY OF INFORMATION SOCIETY IN LITHUANIA - VARNIENĖ-JANSSEN, REGINA (Knygotyra, 2013)
Lietuvos nacionalinė Matyno Mažvydo bibliotekaGedimino pr. 51, LT-01504 Vilnius, LietuvaEl. paštas: r.varniene@lnb.lt