ALONG THE BOOK PATH OF KLAIPĖDA REGION - POCYTĖ, SILVA (Knygotyra, 2014)
Klaipėdos universiteto Baltijos regiono istorijos ir archeologijos institutas Herkaus Manto g. 84, LT-92294 Klaipėda, Lietuva El. paštas: silva.pocyte@gmail.com