In the Library, under a Tower Decorated with the Signs of the Zodiac... (in Lithuanian) - Būčys, Žygintas (Knygotyra, 2024)
Pacevičius, Arvydas. Vilniaus imperatoriškasis universitetas mokslinės informacijos gniaužtuose, 1803–1832 = The Imperial University of Vilna in the Clutches of Scholarly Information, 1803–1832. Vilnius: Vilniaus universiteto leidykla, 2022, 492 p., Iliustr. Isbn 978-609-07-0754-8 (spausdinta knyga), isbn 978-609-07-0755-5 (skaitmeninis EPUB).