Books and Society in Latvia up to 1945 - Prokopčik, Marija (Knygotyra, 2019)
Grāmata un sabiedrība Latvijā līdz 1945. gadam: rakstu krājums. Latvijas Nacionālā bibliotēka; Galvenais redaktors Andris Vilks; atbildīgā redaktore Sanita Briežkalne. Rīga: Latvijas Nacionālā bibliotēka, 2019. 367 p.: diagramma, faksimili, ilustrācijas, portreti, shēmas. ISSN 1691-5941. (Zinātniskie raksti, 4 (XXIV)