Zur semantischen Einteilung der Attribute - Zamackas, A. (Kalbotyra, 1980)
Straipsnyje bandoma apžvelgti kalbininkų bandymus (pradedant K. F. Bekeriu ir baigiant V. Admoniu bei K. E. Zomerfeltu) semantiškai klasifikuoti pažyminį vokiečių kalbos sintaksėje. Siūloma remtis K. E. Zomerfelto pateikta klasifikacija, turinčia sistemos bruožų.