Les principes méthodologiques des grammaires françaises éditées à Vilnius 1774–1832 - Čepukėnienė, S. (Kalbotyra, 1975)
Prancūzų kalbos gramatikos, išleistos Vilniuje 1774–1832 metais, yra didžia dalimi originalūs darbai, kurių autoriai buvo gerai susipažinę su to meto Prancūzijos gramatine mintimi ir kurią savitai adaptavo, pritaikydami Vilniuje besimokančiam jaunimui.