Проблема актуального членения и безглагольные побудительные предложения - Баканавичюте-Либерене, С. (Kalbotyra, 1973)
Beveiksmažodiniai liepiamieji sakiniai aktualiosios skaidos požiūriu yra gana įvairūs. Šių sakinių aktualioji skaida priklauso nuo kalbinių priemonių, kuriomis išreiškiamas paliepimo subjektas.