Словосочетания с предлогами до = iki в современном русском и литовском языках - Мустейкис, К. (Kalbotyra, 1963)
Straipsnyje gretinami žodžių junginiai su prielinksniu до rusų kalboje ir prielinksniu iki lietuvių kalboje. Nustatoma, kokie sintaksiniai santykiai reiškiami žodžių junginiais su šiais prielinksniais. Nurodoma, kada šių prielinksnių vartosena sutampa ir kada skiriasi. Tais atvejais, kada jų vartosena nesutampa, nurodoma, kokiomis gramatinėmis priemonėmis perteikiamos nesutampančios reikšmės.