Die attributive Funktion Des Infinitivs im Neuhochdeutschen - Meiksinaitė, I. (Kalbotyra, 1961)
Dabartines vоkiеčiū kalbos bendratis sudaro su vardažodžiu (daiktavardžiu arba įvardžiu) įvairius atributyvinius junginius. Bendratis atributyviniame junginyje gali atitikti pažyminį ir priedelį. Pažyminio ir priedelio bendratys skiriasi tarpusavyje viso atributyvinio junginio struktūra ir reikšme.