Daugiavariančio išplėstinio atstatymo proceso didžiųjų skaičių dėsnis - Kanišauskas, Vaidotas; Petrauskytė, Auksė; Petrauskytė-Caronkienė, Dovilė (Jaunųjų mokslininkų darbai, 2017)
Darbe nagrinėjami vienmačiai ir daugiavariančiai išplėstiniai atstatymo procesai. Daugiavariančių atveju įrodomas didžiųjų skaičių dėsnis, kai patenkintos silpniausios sąlygos.