Uldis Neiburgs Latvijos pasipriešinimo judėjimas vokiečių okupacijos laikotarpiu (1941–1945 m.): mokslinio tyrimo problemos ir laimėjimai - Neiburgs, Uldis (Genocidas ir rezistencija, 2025)
Straipsnyje apžvelgiamas Latvijos pasipriešinimo judėjimas nacių okupacijos laikotarpiu, jo ryšiai su kitomis Baltijos pasipriešinimo organizacijomis, iškeliamos šios temos mokslinio tyrimo problemos ir galimi sprendimo būdai.
Keywords: Latvija; vokiečių okupacija; pasipriešinimas