Žemės ūkio prievolių išreikalavimas nacių okupuotoje Lietuvoje - Braslauskas , Justinas (Genocidas ir rezistencija, 2024)
Straipsnyje analizuojami žemės ūkio prievolių išreikalavimo būdai ir priemonės nacių okupacijos metais. Pateikiama išsami, visos Lietuvos mastu apibendrinta žemės ūkio gaminių prievolių kontingentų išreikalavimo statistika.
Keywords: Lietuva; vokiečių okupacija; žemės ūkis; represijos