Lietuvos partizanų baudžiamosios operacijos Alytaus apskrityje 1944–1952 m. - Zagreckas, Rimantas (Genocidas ir rezistencija, 2024)
Remiantis patikslinta statistika, straipsnyje siekiama atskleisti Lietuvos partizanų baudžiamųjų operacijų Alytaus apskrityje 1944–1952 m. bendriausius dėsningumus.
Keywords: Lietuva; sovietinė okupacija; partizanai; ginkluotas pasipriešinimas; baudžiamoji politika; Alytaus apskritis