Holokaustas Lietuvoje: Kretingos apskrities Palangos ir Darbėnų valsčių žydų bendruomenių žūtis 1941 m. vasarą ir rudenį - Rukšėnas , Alfredas (Genocidas ir rezistencija, 2024)
Tyrimo objektas – Holokaustas Lietuvoje. Tikslas – remiantis istoriniais darbais ir archyviniais dokumentais atlikti Kretingos apskrities Palangos ir Darbėnų valsčių žydų bendruomenių žūties 1941 m. vasarą ir rudenį tyrimą.
Keywords: vokiečių okupacija; žydai; holokaustas; Kretinga