Generolo Jono Žemaičio vaidmuo partizaniniame kare - Žemaitienė, Nijolė (Genocidas ir rezistencija, 2025)
Šiame straipsnyje pristatoma partizanų vado Jono Žemaičio biografija, jo vaidmuo ir svarba partizaniniame judėjme.