Lietuvos grupės Helsinkio pasitarimo Baigiamojo akto nutarimams remti dokumentas Nr. 17 - Knezys, Stasys (Genocidas ir rezistencija, 2025)
Šiame dokumente dedikuotame tarptautiniam vaikų metams kalbama apie tai, kad nesudaromos tinkamos sąlygas vaikams augti. Taip pat primenama Lietuvos okupacijos klausimas.