Konferencija Vokietijos lietuvių kultūros centre - Brandišauskas, Valentinas (Genocidas ir rezistencija, 2025)
2001 m. rugsėjo 28–30 d. Vokietijos lietuvių kultūros centre Hiutenfelde įvyko 21-asis Lietuvių kultūros instituto (LKI) suvažiavimas-mokslinė konferencija. Šį sykį ji buvo teminė ir skirta Antrojo pasaulinio karo metų įvykiams aptarti.