Sovietinis prokuroras apie represinių struktūrų veiklą ir pasipriešinimo judėjimą Lietuvoje pokario metais - Starkauskas, Juozas (Genocidas ir rezistencija, 2025)
Šioje publikacijoje publikuojami du MVD kariuomenės Lietuvos pasienio apygardos karinio prokuroro parengti apžvalginiai pranešimai rašyti LKP(b) CK, Antanui Sniečkui, ir vienas, matyt, skaitytas čekistų vadų pasitarime. Juose atsiskleidžia plati okupacinio režimo represinių struktūrų veiklos Lietuvoje panorama.