Lietuvos žydų turto likimas Antrojo pasaulinio karo metai - Brandišauskas, Valentinas (Genocidas ir rezistencija, 2025)
Šis straipsnis yra logiškas publikacijos „Žydų nuosavybės bei turto konfiskavimas ir naikinimas Lietuvoje Antrojo pasaulinio karo metais“ tęsinys. Jame, remiantis Lietuvos archyvų dokumentais, bendrais bruožais aptariami Rozenbergo štabo Lietuvoje uždaviniai ir veikla, aiškinamasi žydų kultūros vertybių, nekilnojamojo bei kilnojamojo turto likimas įvairiose Lietuvos apskrityse.