Komunistų partijos Centro komiteto antrojo sekretoriaus institucijos atkūrimas Pabaltijo respublikose XX a. šeštojo dešimtmečio viduryje - Grybkauskas, Saulius (Genocidas ir rezistencija, 2024)
Straipsnio tyrimo centre – sovietinių Pabaltijo respublikų komunistų partijos Centro komiteto antrojo sekretoriaus politinės institucijos atkūrimas Nikitos Chruščiovo valdymo laikotarpiu.