Prisiminimai apie kardinolą Vincentą - Tamkevičius, Sigitas (Genocidas ir rezistencija, 2024)
Šiame tekste autorius dalinasi savo prisiminiais apie kardinolą Vincentą Sladkevičių,kokiomis aplinkybėmis jie sustikdavo, kokios paramos autorius sulaikdavo iš jo po sovetinės valdžios smūgių, kaip pats kardinolas V. Sladkevičius sovietinės valdžios buvo persekiojamas.