Holokaustas Lietuvoje: 1941 m. birželio 25–29 d. žydų pogromai Kaune - Rukšėnas, Alfredas (Genocidas ir rezistencija, 2024)
Tyrimo objektas – Holokaustas Lietuvoje (1941–1944 m.). Tikslas – remiantis prieinamais archyviniais dokumentais ir istorine literatūra realizuoti straipsnyje suformuluotus uždavinius, susijusius su Kaune 1941 m. birželio 25–29 d. vykusių žydų pogromų tema.