Molėtų žydų tragedija ir ją atspindinčių bylų falsifikavimo klausimai - Zagreckas, Rimantas (Genocidas ir rezistencija, 2024)
Straipsnio tikslas – atskleisti Utenos apskrities ir Utenos apskrities Molėtų valsčiaus KGB skyrių sudarytų bylų patikimumo trūkumus ir šiuo pavyzdžiu parodyti būtinybę plėsti tokių bylų tyrimo metodologiją.