1941 m. Birželio sukilimas Panevėžio apskrities Pušaloto valsčiuje - Jaskelevičius , Tadas (Genocidas ir rezistencija, 2024)
Straipsnio tyrimo objektas – 1941 m. Birželio sukilimas Panevėžio apskrities Pušaloto valsčiuje. Tikslas – išnagrinėti sukilimo valsčiuje eigą ir specifiką.