Lietuvių Šv. Kazimiero draugijos organizacinė veikla Vilniaus krašto valsčiuose - Ereminas, Gintautas (Genocidas ir rezistencija, 2023)
Publikacija pristato sudėtingomis sąlygomis Lietuvių Šv. Kazimiero draugijos vykdytą lietuvių švietimą Lenkijos valdomame krašte. Šioje publikacijoje rekonstruojama Lietuvių Šv. Kazimiero draugijos Dieveniškių valsčiuje įkurtų Grybiškio, Stalgonių skyrių veikla.