Globalizacijos era: prisitaikymo strategija Vokietijos darbo rinkoje - Paliulytė, Regina; Ulvidienė, Erstida (Ekonomika, 2002)
Straipsnyje analizuojamas nedarbas Vokietijoje, aptariamos jo priežastys, pristatomos vyriausybės nedarbo mažinimo projekte numatytos darbo rinkos santykių modernizavimo kryptys bei užimtumo didinimo koncepcijos globalizuotos ekonomikos sąlygomis.