Lietuvos draudimo rinkos plėtros problemos ir tendencijos - Bagdonavičius, Kęstutis (Ekonomika, 1999)
Straipsnyje apžvelgiama privataus draudimo plėtra Lietuvoje, rinkoje prasidėjusi draudimo įmonių ir bankų teikiamų paslaugų integracija, jos ypatumai Lietuvoje. Taip pat pateikiami draudimo rinkos struktūros tyrimo rezultatai, jos ypatumai, apžvelgiamos draudimo rinkos plėtros problemos ir tendencijos Lietuvoje. Straipsnio pabaigoje pateikiamos išvados ir prognozė 1999 metams.