Banko ir draudimo paslaugų integracija - Čepinskis, Jonas; Raškinis, Dalius (Ekonomika, 1998)
Straipsnyje apžvelgiama vis platesnį mastą įgaunanti įvairių finansų įstaigų bendradarbiavimo tendencija. Plačiau nagrinėjami bankų ir draudimo įmonių bendradarbiavimo būdai, integruotų banko ir draudimo finansinių paslaugų teikimo galimybės. Aptariamos Lietuvos ir Europos Sąjungos teisinės nuostatos, reglamentuojančios finansų įstaigų bendradarbiavimą.