50 “Ekonomikos” žurnalo numerių - Simanauskas, Leonas (Ekonomika, 2000)
Aptariama žurnalo “Ekonomika”, aukštųjų mokyklų ir kitų mokslo įstaigų mokslo darbų rinkinio, plėtotė nuo pirmojo numerio, pasirodžiusio 1960 metais, iki penkiasdešimtojo. Pateikiama redaktorių kolegijų sudėtis per keturiasdešimt žurnalo leidimo metų. Plačiau aptariami paskutiniųjų penkerių metų moksliniai straipsniai, parodoma jų autorių ir tematikos įvairovė.